Küldöttgyűlés 2017

Budapest, Angyal utca 30. -- a PinCE --

2017. május 13. 10 óra

Az idei Küldöttgyűléssel kapcsolatos legfontosabb információkat ezen az oldalon találod.

1. Küldöttgyűlés napirendje, résztvevői

A tervezett napirend a következő:

 1. Éneklés, áhítat, köszöntés

 2. Elnöki, adminisztrációs munkatársi, Sóvár titkári, pénzügyi és ellenőrző bizottsági beszámoló

 3. Költségvetés és közhasznúsági jelentés elfogadása

 4. Csoportok és munkaágak beszámolói

 5. Tisztségviselők választása

A Küldöttgyűlés nyílt, minden érdeklődőt szeretettel várunk! 

A Küldöttgyűlésre minden csoport két küldöttet, és minden bizottság egy küldöttet delegál, akik a csoportot/bizottságot szavazati joggal képviselik. Tagot delegálni a Megbízólevél kitöltésével lehet, melyet személyesen kell leadni a helyszínen. A Küldöttgyűlésen a Tisztségviselők (elnök, alelnök, kincstárnok, választmányi tagok és az Ellenőrző Bizottság tagjai) nem rendelkeznek szavazati joggal, de természetesen lehetnek csoport vagy bizottság küldöttei.

A szavazatra jogosultaktól kimentéseket a  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kérjük.

 

2. Útiköltség-elszámolás

A küldötteknek az útiköltséget tömegközlekedés esetén a KIE-re (KIE 8313 Balatongyörök, Petőfi u. 1.) vagy saját névre kiállított számla ÉS jegy ellenében térítjük. Gépkocsihasználat esetén a gépkocsi adatai alapján térítjük másodosztályú vonatjegy áráig. Ez esetben a gépjármű tulajdonos adatait (név, anyja neve, lakcíme, adóazonosítója) kérjük, mellékelve a forgalmi egy másolatával és a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás befizetését igazoló szelvény másolatával.

Ha lehetséges azt szeretnénk kérni, hogy ezt az összeget a csoportok állják a küldötteik számára. Szükség esetén természetesen a KIE biztosítja az útiköltség-térítést.

 

3. Beszámoló és munkaterv
Kérjük a csoportokat és a bizottságokat, hogy a 2016. évi munkájukról készítsenek rövid beszámolót és azt a 2017-es munkatervvel együtt küldjék el a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. Ezt - esetleg néhány képpel kiegészítve - kérjük ismertessétek a küldöttgyűlésen is.

4. Tisztségviselő-választás

Idén lejáró mandátumok: Hallgató Tamás választmányi tag, Gregersen-Labossa György és Kocsor Ágnes ellenőrző bizottsági tagok. Ezekre a poziciókra várunk jelöléseket. A választmány mellé két póttagot is választhatunk, akik a választmányitag-jelöltek közül kerülnek ki.

2018-ig érvényes mandátumok: Buzás Erzsébet elnök, Marton Tamás alelnök, Zalán Péter kincstárnok, Fábián Péter, Lackner Kristóf, Menczinger Tamás választmányi tagok, Magassy Éva EB tag.

A jelöltállítás idén is online űrlap kitöltésével történik. A jelöléseket küldöttgyűlésig várjuk! A jelöltektől egy motivációs levelet is kérünk, amit a  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várunk, melyben röviden kifejtik KIÉ-s szerepvállalásuk, miért szeretnék az adott tisztséget betölteni, és milyen terveik vannak az KIE-ben. A jelölés a motivációs levél megérkezésével válik érvényessé.

5. Tagfevélteli kérelem, éves tagdíj, tagság megerősítése és adatfrissítés

A tagság megerősítéséhez minden tagcsoporttól kérjük, hogy töltse ki, a  küldöttek pedig hozzák magukkal a Küldöttgyűlésre kitöltve a megfelelő Jelentkezési lapot rendes tagság megerősítéséhez vagy pártoló tagság megerősítéséhez.

Minden csoporttól kérjük továbbá, hogy adatfrissítés céljából adja meg az adatait az Adatlapon a küldöttgyűlésig.

Azéves tagdíj a csoport által beszedett tagdíjak 10%-a, de legalább 5.000 Ft/csoport, melyet banki átutalással kell rendezni az Elérhetőség oldalunkon található bankszámlára történő átutalással.

A csoporttagság feltétele a megfelelő Jelentkezési lap és az Adatlap kitöltése, valamint az éves tagdíj befizetése.

Tagfelvételi kérelem benyújtásához a Jelentkezési lapot kell kitölteni rendes tagság vagy pártoló tagság igényléséhez.

6. Tagok listája, tagsági igazolvány és éves bélyeg igénylése

2012-től nem az igazolvány és a bélyeg megléte igazolja az érvényes tagságot, hanem a központi tagnyilvántartás. Minden csoportnak és munkaágnak el kell küldenie a saját tagjainak teljes listáját (tagdíjat fizető tagok adatai, tagsági kategóriája). Aki szeretne, igényelhet igazolványt, illetve bélyeget is. Mind a tagok adatairól, mind a igazolvány- és bélyegigényekről egy táblázatot kell kitölteni, és elküldeni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.címre a küldöttgyűlésig!

 

7. Étkezés, szállás igénylése

Kérünk az alábbi űrlaponjelezd étkezés- és száálásigényedet.


Amit a küldötteknek magukkal kell hozniuk:

 • Megbízólevél kitöltve és aláírva (május 13.)

 • megfelelő Jelentkezési lap kitöltve és aláírva (május 13.)

Amit a csoportoknak online kell kitöltenie/elküldenie:

 • Adatlap

 • Jelöltállítás és jelöltek motivációs levelei

 • 2016-os évi beszámoló és munkaterv 2017-re

 • Taglista

A csoportoknak a tagságuk megerősítése miatt az esetleges távolmaradásuk esetén is vissza kell küldeniük a megfelelő Jelentekzési lapot és a tagsági díj befizetésének igazolását, ki kell tölteniük az Adatlapot, valamint kérjük, hogy vegyenek részt a jelöltállításban.