Nyomkereső tábor 2015.

Utóbbi időnk egyik nagyobb kalandjának nevezhető a Dánfoki Nyomkereső táborunk, mely múlt héten zajlott. Alapvetően a négy őselem adta a témát, ami a tábor logóját is meghatározza, no meg ötödikként Isten harcosa.

Viszonylag kis létszámmal, de elég intenzíven töltöttük az öt napot, talán elmondható, hogy jó hangulatban. Persze kellően fárasztó is volt, meg rövid, így egy csomó dologba csak ízelítő szinten kóstoltunk bele. A PET palack tutaj, vagy a papírsárkány több időt érdemelt volna, ahogy a kézműveskedések, vagy projekt tervezés is. Voltak „külső” előadóink, pszichológus, csillagász (távcsövekkel) és egy kicsit az önvédelembe is belekóstoltunk. Legtöbben kipróbálták az íjászatot, kenuzást. A rendszeres programok, mint a reggeli torna, az áhítatok, étkezések meg követhető ritmust vittek a napjainkba.

Voltak fontos tanulságok, élmények, a teljesség igénye nélkül: Boldi nem viccel, Hey Joe, reggeli úszás, buli-fóm, csalán evés, MI?

Ez így kellően unalmas beszámoló lett. Merthogy nem sokat jelent azoknak, akik nem vettek részt, akik meg ott voltak (akár csak rövidebb ideig), azoknak kevés.

Úgyhogy ajánlott a kis galéria, amikor nem felejtettünk el fényképezni, hátha jobban átad valamit az egészből...